Tring-it

Over Tring-it

De nieuwe manier van pakketbezorging

Met Tring-it streven wij naar nog meer gemak en duurzaamheid in de pakketbezorging. Tring-it biedt een betaalbare optie om je pakketje met 100% zekerheid te laten bezorgen én op te kunnen halen wanneer jou dat uitkomt, óók na 18:00! De Tring-it points gebruiken tijd en ruimte die zij over hebben om pakketjes aan te nemen voor mensen uit de buurt. Zij zullen je enorm dankbaar zijn. Dat er hierdoor veel minder bestelbusjes door je wijk rijden én er CO2 compensatie is als je via Tring-it besteld, bewijst dat duurzaamheid en gemak hand in hand kunnen gaan.

Tring-it

Tring-it verbind

Tring-it brengt buurtbewoners dichter bij elkaar. Als Tring-it point help jij mede buurtbewoners met een wezenlijk probleem: pakketjes die niet bezorgd worden omdat men niet thuis is. Je buurtgenoten zullen je enorm dankbaar zijn en je hebt veel aanspraak door jouw functie voor de buurt!

Tring-it

Tring-it is duurzaam

Tring-it vind het belangrijk dat de duurzaamheid bij de levering van online bestelde producten verbeterd. We hebben immers maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Door het platform dat wij hebben ontwikkeld wordt het proces van pakketbezorging niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer omdat een bestelbusje een veel kortere afstand rijdt voor hetzelfde aantal pakketjes. Daarnaast wordt de CO2 die door de bestelbusjes wordt uitgestoot alsnog gecompenseerd door Tring-it.

Tring-it

Tring-it en veiligheid

Tring-it neemt de veiligheid van gebruiker erg serieus. Om het vertrouwen tussen het Tring-it point en de besteller te waarborgen hebben wij verificaties en beoordelingen ingebouwd op het platform.

Verificatie
Als Tring-it point kun je in aanmerking komen voor een officiële verificatie.

Ontvangst bevestiging
Als je als besteller jouw pakketje op gaat halen bij een Tring-it point dien je het bevestigingsformulier in te vullen. Zo bevestig je dat je jouw pakketje in goede orde hebt ontvangen.

Veilige betalingen
Alle betalingen verlopen bij ons via Stripe. Dit is de grootste betaalverwerker die elke betaling super veilig maakt.

Vragen
Heb je toch nog vragen over de veiligheid van Tring-it? Neem dan contact op met Adriaan via [email protected]

Tring-it

Feedback

We werken heel hard en doen ons best om het platform zo goed mogelijk te laten functioneren. We waarderen dan ook alle feedback. Kan er wat beter? Laat ons dat dan ook weten! Je kunt ons bereiken door Adriaan een mailtje te sturen.

Mail sturen