Tring-it voor webshops

Het Tring-it netwerk biedt een duurzame bezorgoptie voor webshops en nét die extra service voor klanten, en dat helemaal gratis! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje, dan wordt je zo snel mogelijk gebeld!

Tring-it voor webshops
Tring-it

Extra service

Dat extra service en millieubewust bezorgen hand in hand kan gaan laat het Tring-it netwerk zien. Dat ten alle tijden het pakket van uw klant tijdens de eerste poging bezorgd wordt is fijn voor u en uw klanten. Dat pakketjes ook tot 21:30 opgehaald kunnen worden diezelfde dag, heel dicht in de buurt bij een Tring-it point van uw klant is misschien wel nét die stap om wél te bestellen. Daarnaast neemt de behoefte onder consumenten voor een C02 neutrale bezorging steeds meer toe.

Tring-it

CO2 neutrale bezorging

Tring-it vindt het belangrijk dat er meer aandacht komt voor verduurzaming in de pakket bezorging. Dat iedereen alles van vanaf elke locatie online kan bestellen is een prachtige ontwikkeling maar brengt ook de nodige uitstoot met zich mee. De last-mile uitbesteden aan de klant wint aan populariteit, net als een CO2 neutrlae bezorgoptie in webshops. Afhalen reduceert de CO2 uitstoot al met zo'n 75%, de uitstoot die er nog overblijft compenseert Tring-it!

Tring-it

Jouw webshop kan mee doen!

Het Tring-it netwerk toevoegen aan uw webshop is heel gemakkelijk! Wij helpen je graag en leggen uit hoe de koppeling (API) met het platform in z'n werk gaat, dit 'bouwsteentje' toevoegen aan uw webshop is niet moeilijk. Stuur bij interesse Adriaan even een mailtje, hij belt je dan zo snel mogelijk terug!

Mail Adriaan:
Tring-it

Pakketvervoerder maakt niet uit

Met welke postbezorger u uw pakketten nu ook verstuurd, bezorgen via het Tring-it netwerk is ten alle tijden mogelijk. Tring-it points bieden nét even dat extra stukje service voor uw klanten!